Menu

Zie jij jezelf al werken bij het muZIEum?

Vrijwilliger Expeditie ribbelroute gezocht!

Vacature vrijwilliger Expeditie ribbelroute
Op zoek naar zinvol én leuk vrijwilligerswerk? Kom dan onze bezoekers de ogen openen! Van maart t/m september begeleid jij voornamelijk bezoekers tijdens onze buitenbeleving: Expeditie ribbelroute. Vanaf september ga jij vooral aan de slag als publieksbegeleider en fungeer je als gastvrouw/-heer. Wil jij graag je steentje bijdragen en bezoekers een onvergetelijke ervaring bieden die bewustwording vergroot? Klik hier voor de volledige omschrijving.

Vrijwilligerswerk
Als vrijwilliger draag je je steentje bij, zowel voor als achter de schermen. Zo houd je je bijvoorbeeld bezig met het gastvrij verwelkomen en informeren van bezoekers, begeleiden van bezoekers tijdens Expeditie ribbelroute, maar ook assisteer je bij evenementen. De mogelijkheden zijn zeer uiteenlopend en we bespreken graag samen wat het meest aansluit. Geef daarbij gerust aan waar je voorkeur naar uit gaat en waar je al ervaring mee hebt. Stuur je CV en je motivatiebrief met pasfoto naar info@muzieum.nl.

Stagemogelijkheden
Ook als je stage wilt lopen bij het muZIEum bepalen we op basis van je opleiding, opleidingsniveau en capaciteiten welke functie het best bij je past. Zo kan je ook een combinatie maken van een stage voor en achter de schermen, kan je een (afstudeer)onderzoek voor het muZIEum doen of kan je je richten op één specifiek vakgebied. Denk hierbij aan front office, back office & administratie, personeelszaken, marketing en communicatie of evenementenorganisatie. Interesse? Stuur je CV en je motivatiebrief met pasfoto naar info@muzieum.nl.