Menu

Hoera, wij gaan verhuizen!

Leuk nieuws! Nu zijn we nog gevestigd in de Stadsschouwburg Nijmegen, maar wij gaan verhuizen naar ons eigen pand. Vanaf 1 september openen wij daar onze deuren. Daar zijn wij natuurlijk erg blij mee. De afgelopen 4,5 jaar hebben wij ons enorm ontwikkeld. Daardoor zijn we ons huidige huis ontgroeid. Tijd dus om onze vleugels uit te slaan.

Eigen gezicht
Op naar de volgende stap: een eigen locatie met een eigen gezicht. Dat brengt ons heel veel voordelen. Ook voor jou als bezoeker. Natuurlijk kan je ook op onze nieuwe locatie deelnemen aan de donkerbelevingen en Expeditie ribbelroute. Voor of na de beleving kan je genieten van een drankje en lekkernijen, terwijl je uitkijkt op de levendige winkelstraat. Voor scholen en bedrijven komt er bovendien een workshop- en ontvangstruimte, zodat je in alle rust met je medeleerlingen of collega’s onderdelen van je programma kan volgen. Natuurlijk biedt de nieuwe locatie ook weer volop kansen om aan de slag te gaan met ons aanbod en de kwaliteit verder te verbeteren.

Locatie
Waar gaan we dan precies heen? We blijven gewoon in Nijmegen, maar zijn straks te vinden in de bruisende binnenstad. Namelijk op de Ziekerstraat 6B! Dit adres ligt op slechts een kwartiertje lopen van het station en het is per bus te bereiken vanaf de nabijgelegen bushalte Plein 1944. Hier is ook een gratis bewaakte fietsenstalling aanwezig. Ook Parkeergarage Mariënburg is vlakbij; deze biedt tevens een gratis fietsenstalling.

Verbouwing
Natuurlijk moet er nog heel veel gebeuren. Het pand ondergaat een heuse metamorfose. Zo is het belangrijk dat de donkerbelevingen ook echt in volledige duisternis zijn gehuld. Zelfs de kleinste lichtstraal moet worden uitgebannen. Je begrijpt dus wel: we gaan een mooie en drukke tijd tegemoet om weer goed voor de dag te komen!

Tijdelijk gesloten
Vanwege de verhuizing zijn wij van 10 juli t/m 31 augustus gesloten, maar zijn we wel telefonisch bereikbaar. Tot en met zondag 9 juli kan je ons nog gewoon bezoeken in de Stadsschouwburg en vanaf vrijdag 1 september verwelkomen we je weer in ons nieuwe pand. Voor de actuele openingstijden en blokkade dagen op onze huidige locatie lees je hier.

Blijf op de hoogte!
Houd voor de laatste informatie onze website en sociale media in de gaten of abonneer je op onze nieuwsbrief. En als we eenmaal zijn verhuisd, hopen we natuurlijk dat je een keer langskomt om te kijken!