muZIEum ontvangt Certificaat van Uitmuntendheid 2016

Goed nieuws! Vorige week werden wij blij verrast door een bericht van TripAdvisor. TripAdvisor is een beoordelingssite waar bezoekers hun waardering uitspreken over onder andere musea. 

Onlangs heeft Tripadvisor een Certificaat van Uitmuntendheid toegekend aan het muZIEum. Het Certificaat van Uitmuntendheid wordt door TripAdvisor alleen toegekend aan bedrijven die constant hoge waarderingen krijgen. Wij zijn heel trots op het feit dat onze bezoekers zo tevreden zijn over de belevingen die wij aanbieden. Met maar liefst een gemiddelde waardering van 4.5, waarderen onze bezoekers de blind- en slechtziendheid ervaring als ‘Uitstekend’.

Elke dag weer ervaren bezoekers in de donkerbelevingen hoe het is om niets te zien. Tijdens Expeditie ribbelroute lopen ze met een virtualrealitybril, die verschillende oogaandoeningen simuleert, door het stadscentrum van Nijmegen. Zij worden tijdens beide belevingen begeleid door een blinde of slechtziende gids, die onderweg zijn ervaringen deelt. Op de website van TripAdvisor schrijven bezoekers beoordelingen zoals “geweldige ervaring waarbij begrip en respect groeit”, “waanzinnig leuk” en “alles eromheen was goed geregeld”. Met deze beoordelingen blijven we bij het muZIEum gemotiveerd om altijd een leuk, leerzaam en kwalitatief goed uitje te bieden. Wil jij ook laten weten hoe jij je muZIEumbezoek hebt ervaren? Plaats dan een beoordeling op TripAdvisor. Zo help je anderen bij het plannen van hun uitje. En wij weten natuurlijk ook graag wat je van ons vindt.