Steun muZIEum voor publieksprijs Beste Uitje van Nederland 2018

Het muZIEum heeft weer de eer gekregen om genomineerd te zijn voor´Beste uitje van Nederland 2018´. De verkiezing bestaat uit een samenwerking van landelijke en regionale kranten. Wij kunnen jouw steun hier goed bij gebruiken. Wij willen je daarom vragen om massaal te stemmen op ons.

De verkiezing start op 12 februari en loopt tot en met 18 maart. 
Wij waarderen het enorm als je op ons stemt. Niet alleen muZIEum maakt kans op prijzen.. óók jij kan kans maken op het winnen van mooie prijzen. Ben je na al dat harde werk toe aan ontspanning? Word jij blij van een bezoek aan een museum? Staat een bezoek aan een attractiepark of aan de dierentuin al heel lang op de planning, maar is het er nog steeds niet van gekomen? Dan is dit je kans. De winnaar heeft namelijk de mogelijkheid om vijf dagjes uit naar keuze te kiezen samen met het hele gezin! Dus waar wacht je op? Stem én win!

www.beste-uitje.nl

Er is één landelijke winnaar met het meest aantal stemmen en per provincie wint de genomineerde met de meeste stemmen. Op 28 maart worden de winnaars van deze publieksprijs bekend gemaakt.. wij wachten vol spanning af!