Voorjaarsvakantie - 17 februari t/m 4 maart

Stel je creativiteit op de proef of vier carnaval in het donker!

We halen alles uit de kast!
Nu de winter zijn eind nadert en de dagen weer langer worden, begint de natuur weer tot leven te komen. De eerste bloemetjes bloeien weer op en de eerste jonge diertjes komen om de hoek kijken. Het voorjaar staat ook in het teken van de grote voorjaarsschoonmaak. We zijn net verhuisd en hebben honderden dozen in- en uitgepakt, maar nog steeds hebben we jullie hulp nodig om overal een goede bestemming voor te vinden. Hier kunnen jullie mee aan de slag: knutsel je eigen voelschilderij! En wie weet prijkt er straks een waar kunstwerk aan je muur. Zet eventueel één van de slechtziende brillen op om jezelf nog eens extra uit te dagen. Kijk hier voor meer informatie.

Expeditie voorjaar
Ook onze belevingen staan in het teken van het voorjaar. Tijdens de Expeditie ribbelroute kan je proberen om slechtziend het voorjaarsseizoen te zien opkomen. Zie jij al de bloemen opkomen of de blaadjes weer aan de bomen? En welke invloed heeft slecht kunnen zien op je reukvermogen? Ontdek dit zelf tijdens deze unieke stadswandeling met virtual reality!

Donkerbelevingen
De voorjaarsvakantie staat in Nijmegen en omstreken ook wel bekend als de carnavalsvakantie. De donkerbeleving ‘Een dag uit het leven van…’ hebben we daarom van 10 februari t/m 14 februari een carnavalstintje gegeven. Daarnaast dagen we je aan het einde van deze beleving nog eens extra uit! Wil je juist de carnavalsgekte ontvluchten? Ga dan met ons mee op vakantie in onze donkerbeleving ‘Op vakantie met…’ en waan je alvast in zomerse sferen.

Klik hier om een beleving met 'voelschilderij' te reserveren of bel voor meer informatie naar 024 – 200 10 50.