Nijmeegse Kunstnacht

Zaterdag 21 september 20.30 – 1.00 uur

Allemaal bijgekomen van de Vierdaagse(feesten)? Het volgende evenement staat alweer voor de deur! Op zaterdag 21 september 2019 wordt alweer de negende editie van de Nijmeegse Kunstnacht georganiseerd en natuurlijk is het muZIEum weer van de partij als locatie voor één van de voorstellingen.

Music Meeting en het muZIEum
Wanneer je denkt aan muziek, denk je aan verschillende instrumenten, geluiden en toonsoorten. Het International Music Meeting Festival weet hier alles van en biedt tijdens de Kunstnacht de mogelijkheid om je oren te prikkelen en muziek te ervaren zoals je dat nog nooit hebt gedaan. Binnen in het muZIEum nemen zij je in het donker mee op een muzikale reis langs verschillende genres, stijlen en culturen. Kan jij volledig te vertrouwen op je gehoor? Boek dan hier je tickets voor de Nijmeegse Kunstnacht!

Een unieke beleving
Lukt het je niet om naar de Kunstnacht te gaan, maar ben je wel heel benieuwd wat het is om te vertrouwen op al je andere zintuigen behalve je zicht? Of heeft de Kunstnacht je zo geïnspireerd dat je meer wilt weten over het muZIEum? Boek dan een van onze belevingen en ervaar wat het is om blind of slechtziend te zijn. 

Wat is de Kunstnacht?
De naam zegt het eigenlijk al: tijdens de Kunstnacht wordt het centrum van Nijmegen omgetoverd in een festivalterrein waar allerlei kunstvormen aan bod komen. Op 20 locaties in het centrum van Nijmegen en het Honigcomplex, waaronder het muZIEum, worden unieke belevingen aangeboden door verschillende mixen van kunstinstellingen.