Menu

muZIEum shop

muZIEum cadeaubon (volw.)

Geef een onvergetelijke ervaring cadeau! Met de muZIEum cadeaubon gooi je altijd hoge ogen! Met deze cadeaubon kun je kiezen uit al onze belevingen. Leuk om te geven voor een verjaardag, een jubileum of bijvoorbeeld als relatiegeschenk.

15,00

muZIEum cadeaubon (kind 8 t/m 12 jaar)

Geef een onvergetelijke ervaring in het donker! Met de muZIEum cadeaubon gooi je altijd hoge ogen! Leuk om te geven voor bijvoorbeeld een verjaardag.

10,00

Boek Expeditie Ribbelroute (incl. porto)

Auteur Annemiek van Munster schrijft over slechtziendheid in het dagelijks leven: durven, stoeien, struikelen, huilen, opstaan, lachen en vooral doorgaan! Expeditie Ribbelroute is een verzameling columns en blogs die los van elkaar te lezen zijn, maar samen het vervolg vormen op het succesvolle debuut +23 – Een revalidatieproces in beeld

16,45

Sesamstraat doe-, voel- en luisterboek

Sesamstraat doe-, voel-, en luisterboek met verhaaltjes op cd voorgelezen door Prinses Laurentien.

10,00

Winnie de Poeh doe-, voel- en luisterboek

Winnie de Poeh  doe-, voel- en luisterboek met verhaaltjes op cd voorgelezen door Prinses Laurentien.

10,00

Braille ansichtkaart versturen

Verstuur je braille ansichtkaart en steun het muZIEum! Stuur jouw persoonlijk braillebericht naar familie, vrienden of collega’s. Voor € 3,95 euro typt het muZIEum jouw boodschap in braille op de braille ansichtkaart en doet deze op de post. De opbrengst komt ten goede aan de arbeidsparticipatie van blinden en slechtzienden.

3,95

Entree (volw.) + doe-, voel- en luisterboek

Entreebewijs voor een volwassene voor één van de belevingen en het Sesamstraat doe-, voel- en luisterboek met verhaaltjes op cd voorgelezen door Prinses Laurentien.

25,00

Entree (volw.) + doe-, voel- en luisterboek

Entreebewijs voor een volwassene voor één van de belevingen en het Winnie de Poeh doe-, voel- en luisterboek met verhaaltjes op cd voorgelezen door Prinses Laurentien.

25,00

Entree (kind) + doe-, voel- en luisterboek

Entreebewijs voor een kind (8 t/m 12 jaar) voor één van de donkerbelevingen en het Sesamstraat doe-, voel- en luisterboek met verhaaltjes op cd voorgelezen door Prinses Laurentien.

20,00

Entree (kind) + doe-, voel- en luisterboek

Entreebewijs voor een kind (8 t/m 12 jaar) voor één van de donkerbelevingen en het Winnie de Poeh doe-, voel- en luisterboek met verhaaltjes op cd voorgelezen door Prinses Laurentien.

20,00

« Terug