Menu

Bedrijfsuitje Onzichtbaar inzicht

Werk aan interne communicatie, teambuilding, samenwerken en projectmanagement met je bedrijf. Onzichtbaar inzicht is hét arrangement voor bedrijven die uitdaagt om samen buiten de comfortzone iets te bereiken.

Wat is het?
Onzichtbaar inzicht zorgt ervoor dat de communicatie binnen je team effectiever en efficiënter gaat verlopen. Met dit arrangement leer je hoe je nu communiceert en samenwerkt én hoe je het kan verbeteren!

Hoe werkt het?
De basis van het arrangement is altijd een donkerbeleving of Expeditie ribbelroute. Deze belevingen zorgen voor een unieke ervaring die je niet snel vergeet. Na deze rondleiding ga je als team aan de slag met een groepsopdracht. Deze opdracht is in het donker en blind vertrouwen staat hierbij cenrtaal. Omdat alle non-verbale communicatie wegvalt, vereist de opdracht een duidelijke manier van communiceren. Dit geeft direct inzicht in hoe jullie als team en als individu binnen de groep fungeren. De opdracht wordt begeleid door een gids met een visuele beperking en afgelsoten met een nagesprek met deze gids. Zo gaan jullie naar huis met concrete tips & tops die je kan toepassen op de hele organisatie, het team of op persoonlijk vlak.

Informatie

  • Ontvangst door gastvrouw of gastheer
  • Koffie of thee met muZIEumtaart
  • Donkerbeleving (60 minuten) of Expeditie ribbelroute (75 minuten)
  • Persoonlijke rondleiding in groepjes van 6 personen
  • Teamopdracht in het donker (30 minuten)
  • Nagesprek met je gids (25 minuten)

Prijs
Vanaf 6 deelnemers € 38,50 p.p.

Klik hier om een bedrijfsuitje te reserveren.