Menu

Sponsoring voor bedrijven

Verbind je aan het muZIEum en ondersteun daarmee actief de sociale en maatschappelijke doelstellingen van het muZIEum om:

  • Blinden en slechtzienden een werkplek te bieden;
  • Als leerwerkbedrijf blinden en slechtzienden te begeleiden en op te leiden naar een functie binnen het muZIEum of daarbuiten;
  • Mensen bewust te maken van het niet zien en hiermee begrip, betrokkenheid en mogelijkheden in de samenleving te creëren.

Maak sociale betrokkenheid en meer banen voor blinden en slechtzienden mogelijk
Als sponsor ondersteun je de participatie en emancipatie van mensen met een visuele beperking in de samenleving. Tegelijkertijd biedt een samenwerking met het muZIEum vele mogelijkheden om eigen bedrijfsdoelstellingen te ondersteunen. Sponsoring kan op verschillende manieren.

Neem contact op met Carlijn Nijhof (c.nijhof@muzieum.nl) om van gedachten te wisselen over mogelijkheden van sponsoring. Wij vinden het belangrijk dat de sponsorrelatie bijdraagt aan de doelstellingen van beide partijen. Daarom is iedere sponsorrelatie uniek en op maat gemaakt.

ANBI-status
Het muZIEum staat bij de Belastingdienst geregistreerd als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat het muZIEum geen successierecht of schenkingsrecht hoeft te betalen over erfenissen en schenkingen. Iedere euro van je bijdrage komt volledig ten goede aan het muZIEum. Bovendien biedt schenken aan een instelling met een ANBI-status belastingvoordelen.