Menu

Belevingen voor bedrijven

Personeelsuitje – heidagen - brainstormsessie
Zoek je een origineel en uniek personeelsuitje? Gewoon voor de gezelligheid, om elkaar beter te leren kennen of om de werkstress te ontvluchten? Of wordt het eens tijd voor een andere kijk op de zaak? Wil je je visie weer eens wat aanscherpen? In het muZIEum zie je letterlijk niets, maar dat geeft juist inspiratie voor nieuwe ideeën. Onze belevingen zijn een unieke ervaring, die je personeel of je klanten niet snel zullen vergeten. Het prikkelt je zintuigen en dat is een mooie start voor een brainstormsessie, vergadering of bedrijfsuitje. 

Prijs
Volwassenen € 16,50 p.p. (€15 als je online reserveert)

Inhoud programma

  • Ontvangst door gastvrouw of gastheer
  • De Blikopener, onze 3D-audioshow waar je geblinddoekt via een koptelefoon naar luistert en die je zintuigen op scherp zet
  • Stokinstructie
  • Donkerbeleving of Expeditie ribbelroute (60 minuten)
  • Persoonlijke rondleiding in groepjes van 6 (Expeditie ribbelroute) of 7 personen (donkerbeleving)
  • Ga op een verrassende en interactieve manier aan de slag met je zintuigen op het doe-plein

Voor een complete ervaring kun je kiezen voor onze speciale beleving voor bedrijven: Onzichtbaar inzicht. Hierbij wordt de beleving naar keuze aangeboden met een koffie- en theebuffet, muZIEumtaart, een teamactiviteit en een nagesprek met een blinde of slechtziende gids.

Wil je de beleving combineren met een heerlijke lunch of diner in muZIEumstijl? Dat kan ook. Combineer de zakelijke beleving bijvoorbeeld met het belevingsmenu in Restaurant de Stadstuyn, een lunch bij Café Van Buren, of vul hem aan met één van onze andere arrangementen.