Menu

Kom met jouw school in actie en steun het muZIEum!

Eigenlijk moeten we dit natuurlijk niet over onszelf zeggen, maar wie doet het anders? Dus bij dezen: het muZIEum is een prachtig doel voor een sponsoractie.

Door jullie inzet kunnen wij meer blinden en slechtzienden een baan bieden, waardoor hun positie op de arbeidsmarkt verbetert. Bovendien is het een mooie gelegenheid kennis te maken met de vaak onbekende wereld van blinden en slechtzienden. We hebben al veel leuke ideeën de revue zien passeren: sponsorlopen, een fair, een inzamelingsactie, een week lang geen sociale media, hardloopwedstrijden, noem het maar op! Wat gaan jullie doen? Wij horen het graag!

De tegenprestatie: het muZIEum op school
Natuurlijk verdient jullie inzet een bedankje! Wij komen graag een keer naar jullie toe. Het muZIEum is immers leuk voor de hele school. Tijdens deze educatie-les vertelt een blinde of slechtziende gids graag zijn/haar verhaal. Hoe is het om niets of weinig te zien? Wat is lastig en vooral: wat kan wel? Jullie kunnen natuurlijk al jullie vragen stellen. Door geblinddoekt of met simulatiebril opdrachten te doen, zien jullie de wereld even zoals onze gidsen. Kortom, een inspirerende les die je echt aan het denken zet. Een les op school kan uiteraard ook zonder de sponsoractie. Bel om de mogelijkheden te bespreken met T. 024 – 200 10 50.