4e persoon gratis in de voorjaarsvakantie

Staat het muZIEum ook al een tijdje op jouw bucketlist? Maar ben je nog steeds niet geweest? Van 15 februari t/m 1 maart 2020 kan je met je gezin, familie of vriendengroep het muZIEum bezoeken en is iedere 4e persoon in het gezelschap gratis. Kom erachter hoe jij de wereld ZIEt als je niet kunt ZIEn. Een spannende maar leuke ervaring waarbij onze blinde of slechtziende gidsen je alles vertellen over het leven met een oogaandoening. Deze verbazingwekkende beleving is een echte eyeopener!

ZIE de wereld in het donker
Het lijkt zo vanzelfsprekend: even je favoriete trui uit de kast pakken, de lekkerste pot pindakaas scoren in de supermarkt of op vakantie gaan in een nieuw land. Hoe doe je dat als je niet kunt zien? Dit ervaar je zelf in de donkerbeleving van het muZIEum. Samen met een blinde of slechtziende gids ga je een uur lang het pikkedonker in. Je krijgt een unieke kijk in de wereld van de gids.

Of ontdek door een slechtZIEnde bril het stadscentrum van Nijmegen
Je hebt ze vast wel eens opgemerkt, de tikkende stoplichten en de ribbeltegels op de grond. Hoe belangrijk zijn deze middelen als je slechtziend bent? Of hoe vind je dat ene leuke barretje waar je graag komt? Ontdek het tijdens Expeditie ribbelroute zelf met een speciale VR bril die oogaandoeningen simuleert. Ga op expeditie door het centrum van Nijmegen met een slechtziende gids en stap in zijn schoenen.

Wist je dat …
Jouw bezoek niet alleen leuk en leerzaam is voor jou, maar ook voor onze gidsen? Door een bezoek aan het muZIEum steun je namelijk onze belangrijkste missie: het creëren van werkgelegenheid voor blinden en slechtzienden. Het muZIEum steunen zonder een bezoek? Dat kan natuurlijk ook! Klik hier om een donatie te doen.

Algemene voorwaarden

  • De actie is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties
  • Goedkoopste ticket is gratis
  • Looptijd: 15 februari t/m 1 maart 2020
  • Reserveer telefonisch via: 024 – 200 10 50