Disclaimer

Welkom op de website van muZIEum. Door gebruik te maken van deze website, ga je akkoord met de onderstaande voorwaarden en bepalingen. Lees deze disclaimer zorgvuldig door voordat je de website gebruikt.


Algemeen

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks kan muZIEum niet garanderen dat de verstrekte informatie altijd volledig, juist en actueel is. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Daarnaast is het gebruik van de informatie op deze website op eigen risico.


Aansprakelijkheid

Het muZIEum is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die voortvloeit uit het gebruik van deze website. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, winstderving, bedrijfsonderbreking, verlies van programma's of andere gegevens op jouw informatieverwerkingssysteem.


Externe links

Deze website bevat mogelijk links naar externe websites die niet onder controle van muZIEum vallen. Het muZIEum is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze externe websites en biedt deze links uitsluitend als een gemak voor de gebruiker.


Intellectueel eigendom

Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud op deze website, inclusief maar niet beperkt tot teksten, afbeeldingen, logo's en video's, zijn eigendom van muZIEum of de respectievelijke eigenaren.


Wijzigingen

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd worden gewijzigd. Wij adviseren u daarom regelmatig deze disclaimer te raadplegen.


Juridisch Advies

Deze disclaimer vormt geen juridisch advies en is niet bedoeld als vervanging voor professioneel juridisch advies. Raadpleeg een gekwalificeerde jurist voor specifieke juridische vragen.

Door deze website te gebruiken, stem je in met deze disclaimer en ga je ermee akkoord gebonden te zijn aan de hierin opgenomen voorwaarden.

Voor vragen of opmerkingen over deze disclaimer, neem contact met ons op via marketing@muzieum.nl.

Laatst bijgewerkt op 22 april 2024.