Een impactvol en onvergetelijk bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje bij muZIEum: dat wordt niet alleen een dag om nooit te vergeten, maar ook zeker een dag die de ogen van jou en je collega's opent.

Een leuk en spannend uitje dat jullie inspireert tot nieuwe ideeën over een inclusievere organisatie en zeker bijdraagt aan jullie teambuilding.

Benieuwd welke impact jullie kunnen maken met het team?

Kies je expeditie!

Naar muZIEum | 45,25 per persoon

Stel je voor, je staat 's ochtends op en ziet helemaal niets. Hoe kies je dan je kleding voor de dag? Hoe weet je zeker dat je de juiste trein neemt voor je zakenreis naar Parijs? En hoe zet je je kop koffie op werk? Dat ervaar je in onze Expeditie in het donker en tijdens Onzichtbaar Inzicht.

Naast het feit dat je een onvergetelijk bedrijfsuitje hebt, draag je met jouw team ook nog eens bij aan onze missie: het creëren van werkgelegenheid voor blinde en slechtziende mensen. Dat wil toch iedereen?

Meer informatie

Bij jou op locatie | op aanvraag

Ontdek ons inspirerende, inclusieve en educatieve programma op locatie, dat ideaal is voor jullie teambuilding of studiedag.

Ervaar zelf hoe het is om slechtziend te zijn door onze speciale AR-bril op te zetten. Ontdek de toegankelijkheid van je gebouw en de inrichting van de werkplekken terwijl je bijna niets ziet.

Dit is een ervaring die je niet snel vergeet en biedt je collega’s en jou nieuwe inzichten in de uitdagingen en mogelijkheden van blinde en slechtziende mensen.

Meer informatie

InformaZIEstand | op aanvraag

Ontmoet onze blinde of slechtziende gidsen bij de informaZIEstand. Perfect voor een beurs of een dag waar deelnemers op eigen gelegenheid kunnen deelnemen aan een programma.

Ervaar hoe het is om blind of slechtziend te zijn door onze speciale AR-bril op te zetten. Dit is een ervaring die jij en de deelnemers niet snel zullen vergeten en die nieuwe inzichten geeft over de obstakels en mogelijkheden van blinde en slechtziende mensen.

Meer informatie

Social return

Als dé plek voor sociale inkoop, bieden wij verschillende mogelijkheden om jouw sociale verplichtingen te vervullen.

Met onze expedities of impactpakketten kun je niet alleen aan je verplichtingen voldoen, maar ook direct bijdragen aan werkgelegenheid voor blinde en slechtziende mensen. Ieder bezoek of donatie heeft een grote maatschappelijke impact.

Kies uit ons diverse aanbod voor bedrijven en verreken 100% van de factuurwaarde als social return. Meer weten? Bekijk de mogelijkheden of neem direct contact op via 024 - 200 10 50 of reserveringen@muzieum.nl.

Meer informatie

Inspiratiesessie

Voeg een inspiratiesessie met inhoudelijke expertise over toegankelijkheid toe aan je programma. Deze sessie wordt gegeven door onze partner Accessibility, onderdeel van Bartiméus.

Laat je inspireren door de impact van kleine aanpassingen, met speciale aandacht voor fysieke, digitale en sociale toegankelijkheid binnen jouw organisatie.

Informatie over de toegankelijkheid

We streven naar een onvergetelijke en veilige ervaring voor al onze bezoekers. Hoewel we ons best doen om onze expedities voor iedereen toegankelijk te maken, is het mogelijk dat niet iedereen mee kan doen.

Ben je slechthorend, zwanger, slecht ter been, claustrofobisch of heb je epilepsie? Maak je gebruik van een rolstoel, rollator of ander hulpmiddel? Heb je speciale wensen of extra ondersteuning nodig? Dan raden we je aan om niet online te boeken, maar om contact met ons op te nemen via reserveringen@muzieum.nl of 024 - 200 10 50. We kijken graag samen naar de mogelijkheden.

Vraag direct je bedrijfsuitje aan

Vraag je bedrijfsuitje eenvoudig aan via het aanvraagformulier of neem contact op via reserveringen@muzieum.nl of 024 - 200 10 50.

Zodra we je aanvraag hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op om de reservering definitief te maken.

Wij kunnen niet wachten jullie te ZIEn!

Neem contact op

Je gezelschap

Kies hier het aantal personen en de datum van je bezoek.

Vul aantal in
Selecteer een datum
Selecteer een tijd

Expeditie en arrangement

Kies een expeditie

Verrijk je bezoek:
Maak je dagje uit compleet met een van onze arrangementen.
Alleen te boeken wanneer je kiest voor het complete uitje bij muZIEum.

- +
- +
- +

Gegevens

Persoonlijke gegevens
Vul hieronder je persoonlijke gegevens in.

Vul naam organisatie in.
Vul je naam in.
Vul je achternaam in.
Vul je telefoon in.
Vul een correct e-mailadres in.
Vul je straatnaam in.
Vul je huisnummer in.
Vul je postcode in.
Vul je woonplaats in.

Opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? Laat het weten in het opmerkingenveld hieronder.

Accepteer privacyverklaring om te versturen.

Veelgestelde vragen

Wat bezoekers zeggen

WAUW!! Wat heb ik een fantastische middag gehad. Bij binnenkomst al een super warm welkom/ontvangst en daarna de beleving in het donker, een dag uit het leven van. Mede door het enthousiasme van begeleider Bart hier enorm van genoten wat een ervaring. Onwijs interessant en leerzaam. Wie weet kom ik nog een keer terug voor één van de andere belevingen.

Ilja

Het was een heel interessante en bijzondere ervaring voor mij en mijn zoon (10 jaar). We kunnen ons nu een stuk beter inleven in blinden en slechtzienden. De beleving 'een dag in het leven van ' was zo boeiend dat we de volgende dag ook nog 'op vakantie met' hebben gedaan. Beide programma's waren zeer de moeite waard!

Cath

De ribbelroute was een hele interessante en leuke ervaring. Leuke gidsen. Je ervaart echt goed hoe het is om een visuele beperking te hebben, zowel voor jezelf als hoe andere mensen daar op reageren.

Marjolijn

Door ons zelf te laten ervaren hoe mensen met een visuele beperking internet gebruiken, hebben de medewerkers van muZIEum de bewustwording over het belang van digitale toegankelijkheid een flinke boost gegeven.

Patricia - Verbond van Verzekeraars

Bijzondere om te ervaren hoe een blind iemand door het leven gaat. Wij gingen "op vakantie". Een ervaring in het donker. Leuk uitje voor de zondagmiddag. Voor- en achteraf is er ook nog genoeg te zien en doen mbt blind en slechtziend zijn.

Esther

Hele bijzondere ervaring! Leerzaam en zeker een aanrader voor iedereen. Ook aan te raden als team uitje. Pascal was onze gids en hij deed het super!

Paulinda