Bijdragen

Een dagje uit met impact voor de één, en een baan voor de ander! Dat is onze missie. Dit doen wij natuurlijk niet alleen, maar samen met jou en vele anderen. Ontdek hoe jij impact kunt maken en help ons meer banen te creëren voor blinde en slechtziende mensen.

Groot of klein: alles draagt bij aan een zichtbaar betere wereld!

Doneer eenmalig

Elke bijdrage helpt bij het creëren van een inclusieve samenleving waarin blinde en slechtziende mensen volledig kunnen meedoen. Met jouw donatie maken we niet alleen meer banen mogelijk voor hen, maar vergroten we ook het bewustzijn rond blind- en slechtziendheid. Doneer vandaag nog en draag bij aan een wereld waarin iedereen gelijke kansen heeft.

Onze stichting heeft een culturele ANBI-status, waardoor giften aftrekbaar zijn.

Doneer eenmalig

Cadeaubon

Wat is er nu leuker dan een onvergetelijk cadeau te geven én iets goeds te doen voor de samenleving? Bestel nu de muZIEum-cadeaubon voor je familie, vrienden, kennissen of je team.

Heb je al iemand op het oog? Bestel de bon via de knop hieronder.

Bestel cadeaubon

Social return

Als dé plek voor sociale inkoop, bieden wij verschillende mogelijkheden om jouw sociale verplichtingen te vervullen.

Met onze expedities of impactpakketten kun je niet alleen aan je verplichtingen voldoen, maar ook direct bijdragen aan werkgelegenheid voor blinde en slechtziende mensen. Ieder bezoek of donatie heeft een grote maatschappelijke impact.

Kies uit ons diverse aanbod voor bedrijven en verreken 100% van de factuurwaarde als social return. Meer weten? Klik op de knop 'Meer over social return'.

Meer over social return
Gids Melly geeft de bezoeker een hand in de Expeditie in het donker.

Partners

Dankzij de bijdrage van onze partners kunnen we nieuwe activiteiten en programma’s ontwikkelen.
Wil jij ook met ons samenwerken? Klik op de knop hieronder of mail naar info@muzieum.nl.
We bespreken graag de mogelijkheden.

Samenwerken?

Culturele ANBI

Het muZIEum is geregistreerd bij de Belastingdienst als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Hierdoor hoeven we geen successie- of schenkingsrechten te betalen over erfenissen en schenkingen. Elke euro van jouw bijdrage komt volledig ten goede aan onze missie. Daarnaast biedt schenken aan een instelling met een ANBI-status belastingvoordelen.

Meer over culturele ANBI