Expeditie ribbelroute

Stap in de schoenen van je slechtziende gids en ga op expeditie door Nijmegen. Vind je weg in het drukke stadscentrum. Wat als er ineens een fiets op de stoep staat? Hoe doe je dat dan? Durf jij het aan?

1,5 - 2,0 uur | 13+

Boek nu

Je kan maximaal 14 tickets boeken via dit formulier. Voor meer tickets gebruik je het groepsformulier ».
Kies tenminste 1 volwassene of 1 kind om verder te kunnen.

Interactieve buitenbeleving

Een interactieve buitenbeleving met augmented reality.

Stap in de schoenen van je slechtziende gids en ga op expeditie door Nijmegen. Vind je weg in het drukke stadscentrum. Wat als er ineens een fiets op de stoep staat? Hoe doe je dat dan? Durf jij het aan?

Verrijk je bezoek!

Met een van onze arrangementen.
6,50 p.p.

Kraak en Smaak - een proeverij zonder zicht | vanaf 2 personen

45,25 p.p.

Onzichtbaar Inzicht - een teamopdracht | vanaf 6 personen

7,95 p.p.

muZIEum-taartarrangement | vanaf 6 personen

Vanaf 15,75 p.p.

Lunch bij De Waagh | vanaf 4 personen

Vanaf 39,00 p.p.

Diner bij De Waagh | vanaf 6 personen

7 p.p.

Stadswandeling | vanaf 4 personen

Boek je arrangement

Een bezoek aan muZIEum

Een bezoek aan muZIEum is leuk, spannend en onvergetelijk! Bereid je bezoek daarom goed voor. Onder de knop ‘Praktische informatie’, vind je alles wat je nodig hebt met betrekking tot je bezoek.

Benieuwd of een expeditie iets voor jou is? Check de pagina onbeperkt genieten – toegankelijkheid.

Wat bezoekers zeggen

WAUW!! Wat heb ik een fantastische middag gehad. Bij binnenkomst al een super warm welkom/ontvangst en daarna de beleving in het donker, een dag uit het leven van. Mede door het enthousiasme van begeleider Bart hier enorm van genoten wat een ervaring. Onwijs interessant en leerzaam. Wie weet kom ik nog een keer terug voor één van de andere belevingen.

Ilja

Het was een heel interessante en bijzondere ervaring voor mij en mijn zoon (10 jaar). We kunnen ons nu een stuk beter inleven in blinden en slechtzienden. De beleving 'een dag in het leven van ' was zo boeiend dat we de volgende dag ook nog 'op vakantie met' hebben gedaan. Beide programma's waren zeer de moeite waard!

Cath

De ribbelroute was een hele interessante en leuke ervaring. Leuke gidsen. Je ervaart echt goed hoe het is om een visuele beperking te hebben, zowel voor jezelf als hoe andere mensen daar op reageren.

Marjolijn

Bijzondere om te ervaren hoe een blind iemand door het leven gaat. Wij gingen "op vakantie". Een ervaring in het donker. Leuk uitje voor de zondagmiddag. Voor- en achteraf is er ook nog genoeg te zien en doen mbt blind en slechtziend zijn.

Esther

Hele bijzondere ervaring! Leerzaam en zeker een aanrader voor iedereen. Ook aan te raden als team uitje. Pascal was onze gids en hij deed het super!

Paulinda

  • per persoon

Boek arrangement