Kinderfeestje

Ben je binnenkort jarig? Vier je verjaardag in het muZIEum! Het wordt een onvergetelijk feestje, want je gaat ervaren hoe het is om niets te zien.

1,5 tot 2 uur | 8+ | vanaf 6 personen | 8,95 p.p. (exclusief expeditie)

Expeditie in het donker

Ga samen met je vriendjes op ontdekkingsreis in het pikkedonker. Wat zien jullie als je helemaal niets meer kunt zien?

Na de expeditie in het donker is het tijd voor een glaasje fris en een lekker stuk taart.

Natuurlijk mag de grabbelton niet ontbreken, waar jij en je vriendjes blind mogen grabbelen.

Aanvragen

Je kinderfeestje bij muZIEum vieren? Vraag je feestje aan via reserveringen@muzieum.nl
of 024 - 200 10 50.

Zodra we je aanvraag hebben ontvangen nemen we zo snel mogelijk contact op om je reservering definitief te maken.

Wij kunnen niet wachten jullie te ZIEn!

Een bezoek aan muZIEum

Een bezoek aan muZIEum is leuk, spannend en onvergetelijk! Bereid je bezoek daarom goed voor. Onder de knop ‘Praktische informatie’, vind je alles wat je nodig hebt met betrekking tot je bezoek.

Benieuwd of een expeditie iets voor jou is? Check de pagina onbeperkt genieten – toegankelijkheid.

Wat bezoekers zeggen

WAUW!! Wat heb ik een fantastische middag gehad. Bij binnenkomst al een super warm welkom/ontvangst en daarna de beleving in het donker, een dag uit het leven van. Mede door het enthousiasme van begeleider Bart hier enorm van genoten wat een ervaring. Onwijs interessant en leerzaam. Wie weet kom ik nog een keer terug voor één van de andere belevingen.

Ilja

Het was een heel interessante en bijzondere ervaring voor mij en mijn zoon (10 jaar). We kunnen ons nu een stuk beter inleven in blinden en slechtzienden. De beleving 'een dag in het leven van ' was zo boeiend dat we de volgende dag ook nog 'op vakantie met' hebben gedaan. Beide programma's waren zeer de moeite waard!

Cath

De ribbelroute was een hele interessante en leuke ervaring. Leuke gidsen. Je ervaart echt goed hoe het is om een visuele beperking te hebben, zowel voor jezelf als hoe andere mensen daar op reageren.

Marjolijn

Bijzondere om te ervaren hoe een blind iemand door het leven gaat. Wij gingen "op vakantie". Een ervaring in het donker. Leuk uitje voor de zondagmiddag. Voor- en achteraf is er ook nog genoeg te zien en doen mbt blind en slechtziend zijn.

Esther

Hele bijzondere ervaring! Leerzaam en zeker een aanrader voor iedereen. Ook aan te raden als team uitje. Pascal was onze gids en hij deed het super!

Paulinda