Kinderfeestje

Maak van je verjaardag een onvergetelijke dag met onze avontuurlijke expeditie in het donker. Hier ervaar je hoe het is om helemaal niets te zien. Leuk én spannend! Vraag direct je kinderfeestje aan.

Duur: 1,5 tot 2 uur | adviesleeftijd: 8+
Vanaf 6 personen | 8,95 per persoon exclusief beleving

Expeditie in het donker

Ga samen met je vriendjes op ontdekkingsreis in het pikkedonker. Wat zie je als je helemaal niets meer kunt zien? Dat ontdek je in de Expeditie in het donker.

Daarna is het tijd voor een glaasje fris en een lekker stuk taart.

Natuurlijk mag de grabbelton niet ontbreken, waar jij en je vriendjes blind mogen grabbelen.

Aanvragen

Je kinderfeestje bij muZIEum vieren?
Vraag je feestje aan via reserveringen@muzieum.nl of 024 - 200 10 50.

Neem in je aanvraag de volgende informatie mee:

  • Met hoeveel kinderen en begeleiders je komt. Per 6 kinderen adviseren we 1 begeleider mee te nemen.
  • Wanneer en hoe laat je wil komen.
  • Je contactgegevens.

Zodra we je aanvraag hebben ontvangen nemen we zo snel mogelijk contact op om je reservering definitief te maken.

Wij kunnen niet wachten jullie te ZIEn!

Informatie over de toegankelijkheid

We streven naar een onvergetelijke en veilige ervaring voor al onze bezoekers. Hoewel we ons best doen om onze expedities voor iedereen toegankelijk te maken, is het mogelijk dat niet iedereen mee kan doen.

Ben je slechthorend, zwanger, slecht ter been, claustrofobisch of heb je epilepsie? Maak je gebruik van een rolstoel, rollator of ander hulpmiddel? Heb je speciale wensen of extra ondersteuning nodig? Dan raden we je aan om niet online te boeken, maar om contact met ons op te nemen via reserveringen@muzieum.nl of 024 - 200 10 50. We kijken graag samen naar de mogelijkheden.

Wat bezoekers zeggen

WAUW!! Wat heb ik een fantastische middag gehad. Bij binnenkomst al een super warm welkom/ontvangst en daarna de beleving in het donker, een dag uit het leven van. Mede door het enthousiasme van begeleider Bart hier enorm van genoten wat een ervaring. Onwijs interessant en leerzaam. Wie weet kom ik nog een keer terug voor één van de andere belevingen.

Ilja

Het was een heel interessante en bijzondere ervaring voor mij en mijn zoon (10 jaar). We kunnen ons nu een stuk beter inleven in blinden en slechtzienden. De beleving 'een dag in het leven van ' was zo boeiend dat we de volgende dag ook nog 'op vakantie met' hebben gedaan. Beide programma's waren zeer de moeite waard!

Cath

De ribbelroute was een hele interessante en leuke ervaring. Leuke gidsen. Je ervaart echt goed hoe het is om een visuele beperking te hebben, zowel voor jezelf als hoe andere mensen daar op reageren.

Marjolijn

Door ons zelf te laten ervaren hoe mensen met een visuele beperking internet gebruiken, hebben de medewerkers van muZIEum de bewustwording over het belang van digitale toegankelijkheid een flinke boost gegeven.

Patricia - Verbond van Verzekeraars

Bijzondere om te ervaren hoe een blind iemand door het leven gaat. Wij gingen "op vakantie". Een ervaring in het donker. Leuk uitje voor de zondagmiddag. Voor- en achteraf is er ook nog genoeg te zien en doen mbt blind en slechtziend zijn.

Esther

Hele bijzondere ervaring! Leerzaam en zeker een aanrader voor iedereen. Ook aan te raden als team uitje. Pascal was onze gids en hij deed het super!

Paulinda