Onzichtbaar inzicht

Wil jij samen met je collega’s, vrienden of familieleden jullie communicatie skills testen en optimaliseren? Neem dan deel aan de spannende teamopdracht in het pikkedonker ‘Onzichtbaar inzicht’!

Bij binnenkomst worden jullie eerst vriendelijk ontvangen door onze collega's waarna jullie uitleg zullen krijgen over de beleving en de teamopdracht. Voor of na de donkerbeleving of Expeditie ribbelroute gaan jullie aan de slag met de teamopdracht ‘Onzichtbaar inzicht’. Een samenwerkingsopdracht waar je blindelings op elkaar én de gids moet vertrouwen! Je ziet namelijk geen hand voor ogen en alle non-verbale communicatie valt daardoor volledig weg. IJzersterke communicatie is daarom vereist!

Tussen deze twee activiteiten zit een pauzemoment waar jullie kunnen genieten van een kopje koffie of thee en een heerlijk stukje muZIEumtaart.

Lukt het jullie om binnen de tijd samen de opdracht te volbrengen? Dit doe je niet alleen, maar onder begeleiding van één van onze ervaringsdeskundigen! Na afloop kunnen jullie je ervaringen delen in een nagesprek samen met de gids en gaan jullie met concrete tips & tops weer naar huis.

De teamopdracht ‘Onzichtbaar inzicht’ duurt ongeveer een half uur en wordt begeleid door een gids met een visuele beperking.

Informatie

  • Stuk muZIEumtaart en een consumptie (koffie, thee of fris)
  • Teamopdracht ‘Onzichtbaar inzicht’
  • Vanaf 6 personen
  • Vooraf reserveren noodzakelijk
  • Alleen mogelijk in combinatie met een donkerbeleving of Expeditie ribbelroute

Prijs € 39,50 p.p. (inclusief beleving en teamopdracht)

Wil je een programma op maat met een beleving en 'Onzichtbaar inzicht' reserveren? Neem dan telefonisch contact met ons op.