Onzichtbaar inzicht

Een spannende teamopdracht in het pikkedonker! Hoe communiceer jij wanneer je dominantste zintuig wegvalt? Test het tijdens Onzichtbaar inzicht. Leuk om te doen met je collega’s, vrienden of familie.

Blindelings vertrouwen

Voordat de teamopdracht begint, is er een voelbingo in het pikkedonker. De gids grabbelt voorwerpen en omschrijft deze stuk voor stuk. Het is aan jou om de omschrijvingen in je op te nemen en te voelen of jij die voorwerpen voor je hebt liggen. Hierbij kun je dus alvast oefenen hoe het is wanneer alle non-verbale communicatie wegvalt. Durf jij bingo te roepen?

Nadat iemand bingo heeft, begint het echte werk. In twee- of drietallen ga je aan de slag met een bouwproject. Het doel is om uiteindelijk hetzelfde meesterwerk te hebben, dus ijzersterke communicatie is hierbij vereist! Kom erachter hoe goed je naar elkaar luistert en hoe goed je met elkaar kunt samenwerken. Ontdek aan het einde van de opdracht of de meesterwerken overeenkomen, wanneer de lichten weer aangaan. Misschien biedt het nieuwe inzichten, die jullie direct in de praktijk kunnen toepassen.

MUZIEUMtaart-arrangement

De dag is natuurlijk niet compleet zonder iets lekkers te eten en drinken. Geniet voor of na de beleving van een drankje (koffie, thee of fris) en laat je verrassen door de bakkunsten van de ambachtelijke bakker met een stuk MUZIEUMtaart.

Wil je meer dan taart?
Vul je bezoek aan met een lunch of diner in MUZIEUMstijl! Combineer je programma met een arrangement bij één van onze horecapartners op loopafstand van het MUZIEUM. Vraag naar de mogelijkheden.

Klik hier om de arrangementen te bekijken

Inhoud programma

Te boeken vanaf 6 personen | 42,75 per persoon

  • Ontvangst en introductie
  • Donkerbeleving of Expeditie ribbelroute (duur: 60 minuten)
  • Teamopdracht Onzichtbaar inzicht (duur: 45 minuten)
  • MUZIEUMtaart-arrangement
  • Toegang tot het doe-plein
    Duur van het programma: ongeveer 3 uur.

Reserveren

Vraag je uitje direct aan! Klik hier voor het aanvraagformulier. Natuurlijk is het ook mogelijk om ons te mailen: reserveringen@muzieum.nl of te bellen: 024 - 200 10 50.

Wij kunnen niet wachten jullie te ZIEn!