Belevingen voor bedrijven

Zoek je een origineel en spannend bedrijfsuitje? Stap in het donker en ervaar één van onze unieke belevingen!

Belevingen

Stel je eens voor hoe het is om helemaal niets te kunnen zien. Welke kleding pak je in? Hoe weet je of je bij de juiste gate staat? En hoe vind je de weg in een vreemd land? In de donkerbeleving van het muZIEum ervaar je dat allemaal zelf. Stap het pikkedonker in en ga op vakantie zonder zicht. Daarnaast is er een buitenbeleving: Expeditie ribbelroute. De buitenbeleving is een unieke rondleiding door het stadscentrum van Nijmegen en kan je nergens anders ter wereld ervaren! Door een virtualrealitybril ervaar je zelf hoe het is om slechtziend te zijn.

Uiteraard wordt er in al onze belevingen rekening gehouden met de anderhalve meter afstand. Meer weten over onze coronamaatrelegen? Lees hier verder.

De beleving start al thuis

Voor je bezoek kom je al helemaal in de sfeer van het muZIEum. Je ontvangt namelijk per mail onze 3D-audioshow: De Blikopener. Met dit verhaal kom je al goed in de stemming en worden je zintuigen op scherp gezet, behalve je zicht natuurlijk. Dus bind je blinddoek voor en pak je koptelefoon erbij; de reis begint al bij jou thuis!

Teamopdracht Onzichtbaar inzicht

Naast het reguliere programma hebben jullie de keus om dit aan te vullen met een extra beleving: Onzichtbaar inzicht. In het pikkedonker gaan jullie een teamopdracht uitvoeren waarbij samenwerken en blindelings vertrouwen centraal staan. De teamopdracht duurt ongeveer 50 minuten en wordt begeleid door een gids die zelf blind of slechtziend is. Alle non-verbale communicatie valt weg, dus de opdracht vereist een duidelijke manier van communiceren. Het biedt jullie wellicht nieuwe inzichten, die jullie meteen in de praktijk kunnen toepassen.

Meer informatie

Inhoud programma

Het programma ZIEt er als volgt uit:

  • Ontvangst door gastvrouw of gastheer
  • Introductie
  • Donkerbeleving of Expeditie ribbelroute (50 minuten)
  • Teamopdracht in het donker (50 minuten)
  • Toegang tot het doe-plein

Duur van het programma: ongeveer 3 uur.

Na afloop kan je met je collega’s ook nog op een verrassende en interactieve manier aan de slag met je zintuigen op het doe-plein van het muZIEum. Wil je het bezoek aanvullen met een heerlijke lunch of diner in muZIEumstijl? Dat kan! Combineer het programma met het belevingsmenu of een lunch bij één van onze horecapartners op loopafstand van het muZIEum. Ook in het muZIEum is er de mogelijkheid om gebruik te maken van verschillende arrangementen, zoals het borrelarrangement.

Tarieven en reserveren

  • Onzichtbaar inzicht (incl. beleving en teamopdracht) | vanaf 6 deelnemers € 39,50 p.p.
  • Donkerbeleving of Expeditie ribbelroute (excl. teamopdracht) | vanaf 6 deelnemers € 17,50 p.p.

Reserveren
Wil je samen met collega's naar het muZIEum? Klik hier om een bedrijfsuitje te reserveren.