Op aanvraag

Wil je het muZIEum bezoeken met een groep groter dan 14 personen?

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor een vrijgezellendag, familiedag of een ander groepsuitje? Dan ben je bij het muZIEum aan het juiste adres!

Belevingen
Binnen het muZIEum zijn twee verschillende donkerbelevingen. De donkerbelevingen zijn gericht op blindheid en zijn helemaal in het pikkedonker. Je ziet letterlijk geen hand voor ogen. Daarnaast is er een buitenbeleving: Expeditie ribbelroute. De buitenbeleving is een unieke rondleiding in het stadscentrum van Nijmegen en kan je nergens anders ter wereld ervaren! Door een virtualrealitybril ervaar je zelf hoe het is om slechtziend te zijn. De gids die je rondleidt is zelf blind of slechtziend en vertelt uit eigen ervaring.

Natuurlijk sturen we je niet zomaar op pad; eerst krijg je een uitgebreide introductie. Je start de wereld van het niet zien met onze Blikopener. Deze 3D-audioshow beluister je geblinddoekt via een koptelefoon en zet direct je zintuigen op scherp. Ook vertellen we je hoe je de taststok moet gebruiken. Daarna ben je helemaal klaargestoomd voor de beleving!

Inhoud programma

  • Ontvangst door gastvrouw of gastheer
  • Introductie
  • Donkerbeleving of Expeditie ribbelroute
  • Toegang tot het doe-plein

Tarieven
Volwassenen € 17,50 p.p.

Je zintuigen nog meer prikkelen?
Breid je bezoek uit met een van de arrangementen. Bijvoorbeeld de Chocoladeproeverij zonder zicht, ontvangst met muZIEumtaart of een hapje en drankje bij een café of restaurant in de buurt. Bel gerust voor meer informatie (024 – 200 10 50), we denken graag met je mee.

Reserveren
Wil je samen met meer dan 14 personen naar het muZIEum? Klik hier om te reserveren.