Menu

Bedrijfsuitje Onzichtbaar inzicht

Communiceren in het donker, hoe moet dat? Bij het muZIEum bieden we bedrijven een unieke combinatie van een leuk en leerzaam teamuitje! Naast een bijzondere beleving krijg je met dit arrangement ook de gelegenheid om te werken aan interne communicatie, teambuilding, samenwerken en projectmanagement. Doordat je wordt uitgedaagd om buiten je comfortzone samen iets te bereiken, krijg je inzicht in de dynamiek en werkwijze van je team. Vertrouwen, heldere communicatie en luisteren zijn sleutelwoorden.

Samen aan een project werken vergt goede communicatie. Logisch, zou je denken. Maar is de communicatie binnen jouw team wel zo helder? Zeggen jullie wat jullie bedoelen? Of moet de ander dit afleiden uit de signalen die je uitzendt? Kortom: hoe kunnen jullie als team effectiever en efficiënter communiceren en samenwerken? Het muZIEum is dé plek waar je antwoord krijgt op deze vragen. Want als het licht uitgaat, dan zit er niets anders op dan zonder al die (non-verbale) ruis aan de slag te gaan.

Hoe werkt het?
De basis van dit arrangement is altijd één van onze belevingen. De donkerbeleving of Expeditie ribbelroute zorgt voor een unieke ervaring die je niet snel vergeet. Na deze rondleiding ondernemen jullie als team een groepsopdracht in het donker waarbij samenwerken op blind vertrouwen centraal staat. Deze teamopdracht duurt ongeveer een half uur en wordt begeleid door een gids met een visuele beperking. Ervaar wat het met je doet als je niet kan zien waar je mee bezig bent of wat je collega’s doen. Omdat alle non-verbale communicatie wegvalt, vereist de opdracht een duidelijke manier van communiceren. Dit geeft direct inzicht in hoe jullie als team en als individu binnen de groep fungeren. Inzichten die jullie na de opdracht meteen in de praktijk kunnen brengen. Deze bijzondere ervaring is dan ook een bron van inspiratie en ideeën. Om jullie daarbij te helpen, sluiten we de groepsopdracht af met een nagesprek met jullie gids. Zo gaan jullie naar huis met concrete tips & tops die je kan toepassen op de hele organisatie, het team of op persoonlijk vlak.

Prijs
Vanaf 6 deelnemers € 38,50 p.p.

Inhoud

  • Ontvangst door gastvrouw of gastheer
  • Koffie of thee met muZIEumtaart
  • Donkerbeleving of Expeditie ribbelroute (60 minuten)
  • Persoonlijke rondleiding in groepjes van 6 (Expeditie ribbelroute) of 7 personen (donkerbeleving)
  • Teamopdracht in het donker (30 minuten)
  • Nagesprek met je gids (25 minuten)

De totale tijdsduur is ongeveer 3 uur. Na afloop kan je met je collega’s ook nog op een verrassende en interactieve manier aan de slag met je zintuigen op het doe-plein van het muZIEum.

Dit programma wordt compleet gemaakt met een ontvangst met koffie/thee en taart.

Wil je het bezoek aanvullen met een heerlijke lunch of diner in muZIEumstijl? Dat kan! Combineer het programma met het belevingsmenu of een lunch bij onze horecapartners op loopafstand van het muZIEum. Vraag ons naar de mogelijkheden, we denken graag met je mee!

Bel om te reserveren of voor meer informatie naar 024 – 200 10 50.