Help jij mee?

Een impactvol uitje voor de één, een baan voor de ander! Dat is waar wij voor staan. Iedere dag openen wij ogen door ze even te sluiten! Dit doen wij een enthousiast team van 80 collega's, waarvan de helft blind of slechtziend is. We laten zien en ervaren wat wel kan als je niets of weinig ziet! Help jij mee? Met jouw donatie creëren we nog meer banen voor blinden en slechtzienden.

Doneer eenmalig

Elke bijdrage draagt bij aan een samenleving waarin blinden en slechtzienden volwaardig mee kunnen doen. Met jouw donatie maken we niet alleen meer banen mogelijk voor hen, maar vergroten we ook het bewustzijn rond blind- en slechtziendheid. Doneer nu en draag bij aan een zichtbaar betere wereld.

Wij hebben een culturele ANBI-status, waardoor giften aan de stichting aftrekbaar zijn.

Doneer eenmalig

Cadeaubon

Wie heb jij op het oog voor dit onvergetelijke cadeau? Bestel nu een cadeaubon van muZIEum voor vrienden, familie of je werknemers.

Bestel de cadeaubon via onze website.

Bestel cadeaubon

Partners

Dankzij de bijdrage van onze partners kunnen we nieuwe activiteiten en programma’s ontwikkelen.

Wil jij ook met ons samenwerkingen? We bespreken graag de mogelijkheden.

Neem contact op via info@muzieum.nl of 024 - 200 10 50.

Culturele ANBI

Het muZIEum staat bij de Belastingdienst geregistreerd als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat het muZIEum geen successierecht of schenkingsrecht hoeft te betalen over erfenissen en schenkingen. Iedere euro van je bijdrage komt volledig ten goede aan het muZIEum. Bovendien biedt schenken aan een instelling met een ANBI-status belastingvoordelen.

Meer informatie