Annuleringsvoorwaarden – geboekt vanaf 01-04-2021

Deze situatie heeft en grote impact op onze organisatie. Zoals je weet is onze belangrijkste doelstelling het creëren van werkgelegenheid voor blinden en slechtzienden. Dat doen we zonder structurele subsidies. Wij zijn afhankelijk van onze bezoekers die een beleving komen doen bij onze gidsen. Zonder bezoekers is er geen werk en zijn er geen inkomsten. Daarom willen we graag een beroep doen op je. Het zou voor ons fantastisch zijn als je jouw bezoek niet annuleert, maar verzet naar een latere datum. Een nieuwe datum hoeven we nu nog niet te bepalen. We zetten je annulering dan om in een tegoed. Zo zorgen wij voor onze toekomst en heb jij nog iets bijzonders in het vooruitZICHT!

Reservering aanpassen?

Het aantal personen wijzigen of het bezoek annuleren? Dat vinden wij natuurlijk jammer, maar het kan wel. Echter, hebben wij deze plaats(en) wel vastgehouden en gezorgd dat er voor iedere beleving een gids ingepland is. Om die reden hanteert het muZIEum de volgende wijzigingskosten:

Wijzigen of annuleren belevingen gezelschap t/m 14 personen

 • T/m 8 dagen voor je bezoek is kosteloos wijzigen of annuleren mogelijk.
 • 7 t/m 3 dagen voor je bezoek, het bezoek verplaatsen? Dit kan kosteloos. Je reservering gedeeltelijk of volledig annuleren? Dan brengen wij € 5 per persoon in rekening.
 • 2 t/m 0 dagen voor het bezoek, je beleving verplaatsen of gedeeltelijk/volledig annuleren? Dan brengen wij 100% van het totaalbedrag in rekening.

Wijzigen of annuleren belevingen gezelschap van 15 personen of meer

 • T/m 22 dagen voor je bezoek is kosteloos wijzigen of annuleren mogelijk. Je bezoek volledig annuleren? Dan brengen wij € 35 in rekening.
 • 21 t/m 8 dagen voor je bezoek, het bezoek verplaatsen? Dan brengen wij € 35 in rekening. Je bezoek gedeeltelijk of volledig annuleren? Dan brengen wij 25% van het totaalbedrag in rekening.
 • 7 t/m 3 dagen voor je bezoek, het bezoek verplaatsen? Dan brengen wij € 5 per persoon in rekening. Je bezoek gedeeltelijk of volledige annuleren? Dan brengen wij 50% van het totaalbedrag in rekening.
 • 2 t/m 0 dagen voor je bezoek, je beleving verplaatsen of gedeeltelijk/volledig annuleren? Dan brengen wij 100% van het totaalbedrag in rekening.

Wijzigen of annuleren arrangementen (onafhankelijk van groepsgrootte)

 • Indien je gezelschap bestaat uit 14 personen of minder en je boekt een arrangement bij je beleving, dan zijn de annuleringskosten voor de beleving gelijk aan de annuleringskosten voor gezelschappen van 15 personen of meer.
 • T/m 8 dagen voor je bezoek is kosteloos wijzigen of annuleren van het arrangement mogelijk.
 • 7 t/m 4 dagen voor je bezoek, het arrangement verplaatsen of gedeeltelijk/volledig annuleren? Dan brengen wij 50% van het totaalbedrag van het arrangement in rekening.
 • 3 t/m 0 dagen voor je bezoek, je arrangement verplaatsten of gedeeltelijk/volledig annuleren? Dan brengen wij 100% van het totaalbedrag van het arrangement in rekening.