HOERA! Leuk je weer te ZIEn!

Eindelijk mogen we weer ogen openen na vijf maanden dicht. We kunnen niet wachten je weer te ZIEn! Ga jij voor de donkerbeleving of Expeditie ribbelroute? Kies en reserveer snel!

De maatregelen voor je bezoek

 • Reserveren is niet verplicht maar wel aan te raden. Zo ben je zeker van je beleving!
  Reserveer telefonisch via: 024 – 200 10 50 of online. Boek je online profiteer dan van een kortingstarief.
 • Je krijgt een vaste begin- en eindtijd. Zorg ervoor dat je precies op het aangegeven tijdstip bij het muZIEum bent en dat je na je beleving niet langer in het muZIEum verblijft Zo kunnen wij alle bezoekers garanderen dat we het maximaal aantal bezoekers niet overschrijden.
 • Heb je een ticket gekocht via een van onze partners (ANWB, DagjeWeg)? Boek dan je beleving vooraf via: 024 - 200 10 50.
 • Ga niet van huis bij gezondheidsklachten. Bezoekers zijn welkom als zij en hun huisgenoten tenminste 24 uur klachtenvrij zijn. Blijf thuis als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten. Blijf thuis wanneer je tot de risicogroep behoort.

De maatregelen tijdens je bezoek

 • Het dragen van een mondkapje is niet verplicht, maar mag natuurlijk wel als je je daar prettig bij voelt.
 • Houd afstand van bezoekers die niet behoren tot het eigen huishouden en onze medewerkers. Houd extra rekening met onze gidsen! Zij kunnen jou niet (goed) zien, jij hen wel.
 • Volg de eenrichtingsroute.
 • Wacht op de aangegeven wachtplekken.
 • Volg altijd de hygiënemaatregelen, deze worden duidelijk aangegeven bij het muZIEum. Er zijn voldoende plekken om handen te wassen of te desinfecteren.
 • Volg altijd de aanwijzingen van medewerkers en vrijwilligers van het muZIEum.
 • Naast onze reguliere schoonmaakmomenten hebben we extra schoonmaakmomenten gecreëerd. Daarnaast zorgen wij als medewerkers dat we zelf ook alle hygiëne maatregelen opvolgen en monitoren.
 • Ga na afloop van je beleving direct weer naar huis.

Algemene informatie

Reserveren
Reserveren is niet verplicht maar wel aan te raden. Zo ben je zeker van je beleving!

Reserveer telefonisch via: 024 – 200 10 50 of online. Boek je online profiteer dan van een kortingstarief.

Prijzen

Openingstijden

 • Maandag: 12.00 – 17.00 uur
 • Dinsdag t/m zondag: 09.30 – 17.00 uur

Veelgestelde vragen bezoekers

1. Is het muZIEum open?
Vanaf 5 juni 2021 zijn wij geopend.

Bekijk de website van het RIVM voor de meest actuele informatie.

2. Krijg ik voor een geboekte reservering geld terug?
Natuurlijk hadden wij liever geZIEn dat je geboekte beleving door kan gaan, maar de veiligheid van jou als bezoeker en onze medewerkers staat voorop. Heb je een beleving geboekt in de periode dat we dicht zijn? Dan ontvang je van ons automatisch een bericht met een tegoed ter waarde van jouw boeking. Deze mail kan je gebruiken op het moment dat wij weer bezoekers mogen verwelkomen.

Het betekent erg veel voor ons als je jouw bezoek verplaatst. Het muZIEum houdt voor 80% haar eigen broek op, de overige 20% komt binnen via donaties. Nu wij geen bezoekers mogen ontvangen lopen wij het grootste deel van onze inkomsten mis. Wanneer jij jouw bezoek verplaatst draag je bij aan onze toekomst, onze belangrijkste missie: werkgelegenheid creëren voor blinden en slechtzienden en heb jij alvast een leuk uitje in het vooruitZICHT.

3. Kan ik online reserveren?
Reserveren is niet verplicht maar wel aan te raden. Zo ben je zeker van je beleving!

Reserveer telefonisch via: 024 – 200 10 50 of online. Boek je online profiteer dan van een kortingstarief.

4. Ik heb een entreeticket gekocht via een travel agent of partner (ANWB, DagjeWeg). Krijg ik bij annulering geld terug?
Mocht je via een partner een ticket gekocht hebben, kun je contact opnemen met reserveringen@muzieum.nl daar kan je jouw boeking verplaatsen naar een andere dag.

5. We hebben een schoolbezoek/groepsbezoek geboekt en willen dit annuleren. Krijgen we ons geld terug?
Alle schoolboekingen/groepsbezoekingen worden in de periode dat wij dicht zijn geannuleerd. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op over het verplaatsen van de boeking.

Vragen over je reservering
Het muZIEum doet er alles aan om je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.
Voor vragen over je geplande bezoek, kun je een e-mail sturen naar reserveringen@muzieum.nl.