muZIEum op locatie

Vanuit onze thuishaven Nijmegen trekken wij het land in om ogen te openen door ze even te sluiten. Ontdek ons inspirerende, inclusieve en educatieve programma op locatie, dat ideaal is voor jullie teambuilding of studiedag.

We bieden op jouw locatie een uniek ervaringsprogramma aan. Hierbij ontmoeten jullie onze blinde of slechtziende gidsen en ervaren zelf hoe het is om blind of slechtziend te zijn.

Het wordt niet alleen een onvergetelijke ervaring en teambuildingsuitje. Het opent ook zeker jullie ogen en inspireert tot nieuwe ideeën over een inclusievere organisatie.

Tot en met 26 deelnemers

Ervaar zelf hoe het is om slechtziend te zijn door onze speciale AR-bril op te zetten. Ontdek de toegankelijkheid van je gebouw en de inrichting van de werkplekken terwijl je bijna niets ziet.

Dit is een ervaring die je niet snel vergeet en biedt je collega’s en jou nieuwe inzichten in de uitdagingen en mogelijkheden van blinde en slechtziende mensen.

27 tot en met 60 deelnemers

Stap in de belevingswereld van blinde en slechtziende mensen door het uitvoeren van diverse opdrachten met simulatiebrillen. Deze ervaring biedt je collega’s en jou nieuwe inzichten en onvergetelijke momenten, waardoor je meer begrip krijgt voor de obstakels en mogelijkheden van blinde en slechtziende mensen.

Inspiratiesessie

Voeg een inspiratiesessie met inhoudelijke expertise over toegankelijkheid toe aan je programma. Deze sessie wordt gegeven door onze partner Accessibility, onderdeel van Bartiméus.

Laat je inspireren door de impact van kleine aanpassingen, met speciale aandacht voor fysieke, digitale en sociale toegankelijkheid binnen jouw organisatie.

Vraag direct je bedrijfssuitje op locatie aan

Vraag je bedrijfsuitje op locatie eenvoudig aan via het aanvraagformulier of neem contact op via reserveringen@muzieum.nl of 024 - 200 10 50.

Zodra we je aanvraag hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op om de reservering definitief te maken.

Wij kunnen niet wachten jullie te ZIEn!

Je gezelschap

Kies hier het aantal personen en de datum van je bezoek.

Vul aantal in
Selecteer een datum
Selecteer een tijd

Expeditie en arrangement

Kies een expeditie

Verrijk je bezoek:
Maak je dagje uit compleet met een van onze arrangementen.
Alleen te boeken wanneer je kiest voor het complete uitje bij muZIEum.

- +
- +
- +

Gegevens

Persoonlijke gegevens
Vul hieronder je persoonlijke gegevens in.

Vul naam organisatie in.
Vul je naam in.
Vul je achternaam in.
Vul je telefoon in.
Vul een correct e-mailadres in.
Vul je straatnaam in.
Vul je huisnummer in.
Vul je postcode in.
Vul je woonplaats in.

Opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? Laat het weten in het opmerkingenveld hieronder.

Accepteer privacyverklaring om te versturen.

Wat bezoekers zeggen

WAUW!! Wat heb ik een fantastische middag gehad. Bij binnenkomst al een super warm welkom/ontvangst en daarna de beleving in het donker, een dag uit het leven van. Mede door het enthousiasme van begeleider Bart hier enorm van genoten wat een ervaring. Onwijs interessant en leerzaam. Wie weet kom ik nog een keer terug voor één van de andere belevingen.

Ilja

Het was een heel interessante en bijzondere ervaring voor mij en mijn zoon (10 jaar). We kunnen ons nu een stuk beter inleven in blinden en slechtzienden. De beleving 'een dag in het leven van ' was zo boeiend dat we de volgende dag ook nog 'op vakantie met' hebben gedaan. Beide programma's waren zeer de moeite waard!

Cath

De ribbelroute was een hele interessante en leuke ervaring. Leuke gidsen. Je ervaart echt goed hoe het is om een visuele beperking te hebben, zowel voor jezelf als hoe andere mensen daar op reageren.

Marjolijn

Door ons zelf te laten ervaren hoe mensen met een visuele beperking internet gebruiken, hebben de medewerkers van muZIEum de bewustwording over het belang van digitale toegankelijkheid een flinke boost gegeven.

Patricia - Verbond van Verzekeraars

Bijzondere om te ervaren hoe een blind iemand door het leven gaat. Wij gingen "op vakantie". Een ervaring in het donker. Leuk uitje voor de zondagmiddag. Voor- en achteraf is er ook nog genoeg te zien en doen mbt blind en slechtziend zijn.

Esther

Hele bijzondere ervaring! Leerzaam en zeker een aanrader voor iedereen. Ook aan te raden als team uitje. Pascal was onze gids en hij deed het super!

Paulinda