Over onze expedities

Ben je van plan om iets te schrijven over een van onze expedities? Op deze pagina vind je korte stukjes tekst die je kunt kopiëren of ter inspiratie kan gebruiken voor je eigen promotiematerialen.

Op locatie - tot en met 26 personen

Tijdens de workshop van muZIEum kun je door middel van AR-technologie verschillende vormen van slechtziendheid ervaren. Gebruik een taststok om een ribbelroute te volgen en probeer slechtziend verschillende opdrachten uit. Laat je inspireren door de ervaringen en gesprekken met onze blinde en slechtziende medewerkers, die een verrassende en waardevolle kijk bieden op inclusie. Een workshop door muZIEum is indrukwekkend, onvergetelijk en impactvol.

Op locatie - 27 tot en met 60 personen

Tijdens de workshop van muZIEum ga je aan de slag in kleine groepjes. De helft van de groep zet een simulatiebril op en voert slechtziend verschillende opdrachten uit. Lukt het jou om jullie website te openen of een route te plannen van A naar B?

Laat je inspireren door de ervaringen en gesprekken met onze blinde en slechtziende medewerkers, die een verrassende en waardevolle kijk bieden op inclusie. Een workshop door muZIEum is indrukwekkend, onvergetelijk en impactvol.

© Deloitte Impact Foundation

Logo en beeldmateriaal

Wil je jouw tekst ondersteunen met ons logo of beeldmateriaal? Klik dan op een van de knoppen hieronder om het materiaal te downloaden.