Gesloten t/m 8 juni 2021

We hopen je snel weer te ZIEn!

Update: dinsdag 11 mei 2021

Vanwege de aangescherpte maatregelen, zijn wij helaas gesloten tot en met 8 juni 2021. We hopen vanaf 9 juni 2021 weer bezoekers te ontvangen. Tot die tijd: blijf gezond en pas een beetje op elkaar!

Hoe dan ook, het blijven spannende tijden voor ons. De steeds tijdelijke sluitingen hebben een grote impact op ons. Als niet gesubsidieerd museum betekent het voor ons: geen bezoekers, geen inkomsten. Daarom kunnen wij alle hulp hard gebruiken! Zo blijven we ogen openen door ze even te sluiten en daarmee onze belangrijkste missie waar te maken: werkgelegenheid voor blinden en slechtzienden. Jij kan ons zeker helpen! Hoe? Dat lees je hier.

Groepsbezoek

Het muZIEum met een groep bezoeken? Dat kan, klik hier voor het aanvraagformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op, om een mooi programma samen te stellen.

Reserveren verplicht

Een van de maatregelen is dat het reserveren van je bezoek verplicht is. Je krijgt een vaste begin- en eindtijd, hierdoor zijn er nooit te veel bezoekers in het muZIEum. Reserveren kan via de buttons hieronder of telefonisch door te bellen naar: 024 - 200 10 50.

Let op: zijn jullie met 4 personen of minder, klik dan op de rode button.