Zilver bij ANWB-verkiezing ‘Leukste uitje van Gelderland 2017’!

Voor het vijfde jaar op rij zijn wij geëindigd in de top 3 van de ANWB-verkiezing ‘Leukste uitje van Gelderland’. Bezoekers waardeerden hun kijkje in de wereld van blinden en slechtzienden met een stem én goede beoordeling.

Op de website van de ANWB beoordeelden men hun favoriete uitje. Wij zijn blij met zoveel enthousiaste reacties. Iedere dag opnieuw ervaren bezoekers tijdens een persoonlijke rondleiding hoe het is om blind of slechtziend te zijn. Zij worden hierbij begeleid door een van onze gidsen die zelf een visuele beperking heeft. Wij zijn trots dat bezoekers deze bijzondere eye-opener zo enorm waarderen.

Vier de lente – korting voor ANWB leden
Tijdens alle schoolvakanties organiseren wij extra activiteiten voor jong en oud. De voorjaarsvakantie is een mooi moment leden van de ANWB te bedanken voor hun stem en erop te wijzen dat er een leuke ANWB ledenkorting is.

Daarnaast is er, van 18 februari tot en met 5 maart, dagelijks een chocoladeproeverij in lentesfeer. Ontdek onder begeleiding van een blinde of slechtziende gids welke rol je zintuigen spelen tijdens het eten. Daarnaast zijn er voeldozen met typische voorwerpen uit de lente. Deze op de tast proberen te herkennen is een leuke uitdaging voor het hele gezin.