Herfstvakantie

De herfst staat in Nederland garant voor een kleurrijk schouwspel, maar wat als je hier niks van mee krijgt? Ook met beperkt zicht is de herfst een bijzondere ervaring voor al je zintuigen. Dit najaar laten onze blinde en/of slechtziende gidsen je graag kennismaken met hun manier van de herfst beleven.

Herfstbelevingen
Onze donkerbeleving ‘Een dag uit het leven van…’ heeft een speciale herfstsfeer gekregen, zodat jij kan ervaren wat onze gidsen meemaken tijdens het najaar. Toch nog niet klaar voor de opkomende kou? Boek dan de donkerbeleving ‘Op vakantie met…’ en waan je nog even op vakantie.

Tijdens de buitenbeleving, Expeditie ribbelroute, krijg je antwoord op de vraag hoe het is om slechtziend door het stadscentrum van Nijmegen te wandelen. Lukt het je nog om de weg te vinden als het pad bezaaid is met natte bladeren? En welke andere obstakels kom je dit seizoen tegen? Kom erachter tijdens deze unieke beleving.

Klinkt dat allemaal iets te spannend? Alle belevingen die wij aanbieden zijn onder begeleiding van ervaringsdeskundigen, je bent dus in goede handen! Onze gidsen beantwoorden met plezier al je vragen.

Herfstproeverij
In de herfstvakantie biedt het muZIEum een speciale herfstproeverij aan. Tijdens deze proeverij proef je voor € 6,75 p.p. verschillende herfstchocolaatjes. Kan jij de verschillende smaken thuisbrengen? Of brengt het donker je op een verkeerd spoor? Meer weten over deze bijzondere proeverij? Kijk dan snel hier voor meer informatie.

Ben je enthousiast en wil je ervaren hoe het is om de herfst te proeven, voelen, ruiken of horen wanneer je niet kan zien? Reserveer dan hier je beleving met een smakelijke herfstproeverij.

PS In september en oktober zijn er ook speciale acties voor op de maandagen. Komt jou dit goed uit? Klik dan hier voor meer informatie.