Herfstvakantie

Het geluid van knisperende blaadjes onder je voeten, een frisse wind op je gezicht en de geur van pas gevallen regen. De een verheugt zich er het hele jaar op, terwijl de ander niet kan wachten tot het voorbij is. We hebben het natuurlijk over de herfst.

Herfst in het donker
Hoe ervaar je al deze dingen als je blind of slechtziend bent? Kom het ervaren in de herfstvakantie bij het muZIEum! Onze belevingen staan van 13 t/m 28 oktober helemaal in het teken van de herfst, maar dan zonder zicht! Zet je zintuigen op scherp tijdens de herfstachtige donkerbeleving ’Een dag uit het leven van…’ of zoek de ribbellijnen tussen de blaadjes tijdens Expeditie ribbelroute in het levendige stadcentrum van Nijmegen. Op het doe-plein kan je blind tekenen, maak bijvoorbeeld een zelfportret door alleen te kijken naar wat jij in de spiegel ziet, het resultaat zal je verbazen!

Hey pepernoot!
Ook hebben we iets bijzonders op de planning tijdens de herfstvakantie, namelijk een pepernotenproeverij. Uiteraard geheel in het donker. Raad jij als eerste welke smaak je proeft of brengt het donker je op het verkeerde pad? Een beleving geschikt voor jong en oud en gegarandeerd een groot plezier.

Even bijkomen? Na afloop kan je genieten van een warme kop chocomel met herfstige lekkernijen in onze koffiecorner.

Lees hier meer over dit arrangement.

ZIEN we je dan?

Klik hier om te reserveren.